חשק מיני איפה!!!!!????

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/04/2007 | 01:07 | מאת: שם בדוי

אני לא יודעת מה קורה... באמת... יש לנו תקשורת מעולה, מדברים על הכל... אבל אין לי חשק מיני... ולא כי זה הוא.. בכלל... אני אוהבת אותו ומאוד.. אנחנו שנה וחצי ביחד... ואני לא מצליחה... החלפתי גלולות כבר שלוש פעמים וכלום... עכשיו אני חושבת להפסיק אתם בכלל... מה אני עושה? מה זה בכלל המדבקה החדשה.. שווה לנסות? איפה מסיגים אותה?? אני באמתל חוצה בגלל הנושא הזה, אז אם תוכל לעזור לי הרבה מחשבות ירדו מהראש שלי ואני אוכל להיות חברה טובה...

05/04/2007 | 10:53 | מאת: רוני

חיבת תחילה לבצע בירור הורמונאלי ואם הכל תקין מניח שתצתרכי לגשת לייעוץ פסיכוסקסואלי

06/04/2007 | 17:19 | מאת: שירה

שלום אומרים שהשיטה הכי טובה למצוא משהו שאיבדת, הוא לחפש אחריו במקום האחרון בו הוא נראה לאחרונה. לכן, כשאת שואלת איפה החשק המיני, אולי שווה לנסות ללכת אחורנית בזיכרונך, לבדוק מתי כן הרגשת בו לאחרונה, מה היו הנסיבות בהן הוא כן התארח אצלך ומה השתנה בחייך מאז. יכול להיות שהגלולות הן שגורמות לאיבוד החשק המיני, אבל נשים רבות מספור שנוטלות גלולות ונהנות מחשק מיני משובח יכולות להעיד שאין קשר ישיר בין השניים. כלומר, לפעמים קל יותר "להאשים" את הגלולות בהיעלמותו המסתורית של החשק המיני, כי זה מסיר את האחריות על החיפוש במקומות אחרים, ומציאת סיבות אחרות שאינן חיצוניות דווקא. גשי לרופא/ת הנשים שלך ושתפי אותו/אותה בבעיה. קרוב לוודאי שתיאלצי לעבור בדיקות דם כצעד ראשון. משם תמשיכו הלאה בבירור. שווה בהחלט לעשות הפסקה בגלולות למשך מספר חודשים, כדי לבדוק האם החשק המיני מתעורר לחיים. בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו