התפרצות אקנה או גל הורמונלי ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/04/2007 | 23:40 | מאת: avital67

אני בת 39.5 לאחר 3 לידות ,בעלת עודף משקל וסכרת הריונית מהריון אחרון מלפני 3.5 שנים : בחצי שנה האחרונה היו לי שתי התפרציות של אקנה על הפנים עם התרכזות מוגברת בצד ימין של פני מבלי שהצלחתי להבין את המקור להתפרצות. אני בעלת עור שמן ונקבובי אך מטופלת בקביעות אצל קוסמטיקאית. יחד עם זאת שמתי לב כי כמעט במקביל להתפרציות היה לי זהום במקור חיידקי. בפעם הראשונה זו היתה דלקת בשתן ( חיידק צואתי ) בפעם השניה היה לי סטרפטוקוק בגרון -האם יש להתפרצות קשר לכך ? האם זו תגובה של הגוף לחיידק? או שמדובר על רגשיות לאנטבייוטיקה שפיתחתי רק עכשיו קבלתי בשני המצבים זינת וההתפרצות רק החריפה . רופא עור שביקרתי לאחרונה טוען שמדובר בגל הורמונלי חזק מהרגיל אודה להתיחסות רופא

06/04/2007 | 17:15 | מאת: שירה

קראתי פעם, קראתי פעמיים, ולא מצאתי את הקשר אל הפורום הזה. אנא פני לפורומים המתאימים ובהצלחה. שירה

07/04/2007 | 23:15 | מאת: avital67

לכן אולי את פעם השלישית יענה רופא כפי שביקשתי

07/04/2007 | 12:46 | מאת: לאביטל

.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו