חוששת מהריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/04/2007 | 11:27 | מאת: אורח

שלום, אני משתמשת בגלולות-יסמין. התחלתי את החבילה ביום שבת,כשעוד הייתי עם מחזור ,אתמול קיימתי יחסי מין ושכחתי לקחת את הגלולה,לקחתי אותה לאחר קצת יותר מ12 שעות. האם יש סיכוי להריון?האם יש צורך לקחת גלולה של היום שאחרי או פשוט להמשיך עם הגלולות עד סוף החודש? תודה

06/04/2007 | 17:02 | מאת: שירה

שלום הפורום אינו מיועד לייעוץ מיידי, ולא אמור להשיב על שאלות בנוגע לאמצעי מניעה. בכל שאלה כזו, ממליצה לך לפנות לרופא/ת הנשים שלך ולקבל חוות דעת מיידית ומקצועית מגורם מוסמך המכיר אותך. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו