שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/04/2007 | 19:00 | מאת: שאלה

חיפשתי במקורות מידע לא ממש מצאתי אז אני שואלת כאן רציתי לדעת האם הדגדגן הממוקם בפתח הפות מוגן בשכבת עור דקה או שהוא חשוף וכשמעלים את העור למעלה הוא נחשף? אני שואלת זאת מכיוון שבן זוגי לפעמים בטעות קצת מעלה את העור והנגיעה גורמת לי לכאב יותר מעונג האם זה דבר ידוע האם צריך ניתוח לתקן את זה? תודה מראש ואם זה דבר נורמלי מה עושים? כי זה גורם לי ממש פחד שבן זוגי רוצה לגעת באזור עם היד

04/04/2007 | 08:11 | מאת: שרית

תני לו ליגוע. דבר זה טבעי ומקובל ומעל לדגדגן ישנה שכבת עור המכסה אותו. לכן האשה זקוקה לגירוי על מנת לעורר את הדגדגן ולהגיע לאורגזמה. שרית

04/04/2007 | 12:15 | מאת: שאלה

אני נותנת לו לנגוע אבל אני כל הזמן בחרדה שמא הוא יעלה את העור למעלה ויחשוף אותו מחוץ לעור ואז זה יכאב כמו שכאב לי בפעם האחרונה ונסחבה איתה תחושת אי נוחות גם יומיים אחרי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו