דימומי מחזור ארוכים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/04/2007 | 17:45 | מאת: אורלי

שלום שמי אורלי בת 34 .המחזור שלי בדר"כ בלי גלולות היה תמיד 8-10 יום.מלפני כשנתיים דימומי המחזור התארכו ל 14-16 יום.אינני לוקחת גלולות עקב פחד מסרטן השד אשר פגע בבת משפחה.וגם לי היתה ציסטה לא סרטנית בגיל 20 לפי רופא "בגלל גלולות"אשר הוצאה בניתוח.שאלתי האם יש טיפול אחר ללא גלולות לאורך מחזור כה ארוך והיכן אפשר לפנות לייעוץ אף בתשלום.

01/04/2007 | 18:18 | מאת: שירה

שלום אורלי הכתובת המתאימה לייעוץ כזה הוא רופא/ת הנשים שלך. במידה ואינך מרוצה מרופא/ת הנשים הנוכחי/ת, יש לך אפשרות להחליף רופא במסגרת הקופה. במידה ואת מעוניינת ביעוץ פרטי, יש הסדרים מסויימים דרך הקופות שמאפשרים לך ייעוץ פרטי תמורת החזר כספי מסויים, תלוי בסוג הביטוח שלך. השורה התחתונה - זוהי שאלה לרופא/ת נשים. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו