בעיות בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/04/2007 | 17:03 | מאת: מיכל

אני בת 19 עד לפני חודש הייתי בתולה. לפני חודש שכבתי עם הידיד הכי טוב שלי שגם הוא היה בתול.כיום אנחנו יוצאים אך הבעיה שלי היא ששנינו איבדנו את בתולינו לאחד השני, שנינו לא מנוסים וכשאנחנו מקימיים יחסי מין כפעמיים בשבוע כשהוא חוזר מהצבא אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה, ובכל פעם הכניסה שלו לנרתיק צורבת ואני לא נהנת מהחדירה עצמה כל עוד אין מגע בדגדגן. ואני כן נמשכת אליו וכן מרגישה רטובה לפני אבל בזמן אני בכלל לא רטובה ואף גם לא נהנת! נ.ב אני גם לא יודעת להדריך אותו כדי שכן אוכל להגיע לאורגזמה כי אין לי ניסיון קודם ואני גם לא יודעת "מה ואיפה מגרה אותי". אז השאלות שלי הם מה ואיך להעביר לו את המסר שאני לא נהנת?ומה אוכל לעשות כדי שאהיה רטובה? וכן אוכל להנות? ובכלל אם יש לך עצות לזמן קיום יחסי מין אשמח לשמוע וללמוד! תודה לכל מי שיענה לי על השאלות! וחג שמח=)

01/04/2007 | 18:16 | מאת: שירה

שלום מיכל נתחיל בשאלה הכי חשובה בעיניי: איך להעביר לו את המסר שאת לא נהנית ? אל תתעסקי במסרים, ולא בקודים או ברמזים.... פשוט תגידי את האמת, בפשטות ובכנות. נסי לא להגיד לו שאת לא נהנית כי זה עלול לפגוע בו, אלא להתמקד בשיטת ביטוי חיובית, כמו למשל: "זה מאד נעים לי כש....." (וכאן תדגימי לו באופן מעשי או במלים מה מאד נעים לך). מה שמוביל אותנו אל השאלה השניה - כיצד את אמורה לדעת מה נעים לך. בשתי מלים: עבודת ידיים. הפשילי שרוולים והתחילי לאונן. אם לא תלמדי להכיר בעצמך את גופך ומה נעים לך, את רק מאריכה את מסלול הלימוד של בן זוגך את גופך. יש באפשרותך לחסוך לו זמן ניכר על ידי לימוד עצמי של גופך, ואז העברת המידע אליו. כאשר תכירי את האזורים בגופך שגורמים לך הנאה (בכל הגוף, לא רק באזור הנרתיק), תוכלי לכוון אותו ולהראות לו בדיוק מה נעים לך ואיזה סוגים של מגע את אוהבת. אם את נהנית מהמגע בדגדגן, הקפידו להשקיע בדגדגן שלך לפני החדירה וגם תוך כדי (אפשר למצוא תנוחות שיאפשרו המשך מגע באזור הדגדגן). במידה ואת יבשה בזמן החדירה, נסו להרטיב את אזור הנרתיק לפני כן, או ברוק או בעזרת ג'ל על בסיס מים. בהצלחה שירה

04/04/2007 | 08:09 | מאת: שרית

בשבועות הראשונים לאחר הפעם הראשונה ישנם כאבים קלים עד שהנרתיק מבריא ומתרגל לחדירה. לאחר תקופה זו נסי להיות רגועה ומשוחררת וההנעה בו תבוא. אל תשכחי לקחת כמובן את הגלולות בזמן. שרית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו