לא גומרת מחדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/04/2007 | 05:20 | מאת: michal

שלום, אני בת 26 ומאז ומתמיד מגיעה לאורגזמה רק דרך הדגדגן, בחדירה אני לא מבינה איך ומאיפה אני אמורה להגיע לאורגזמה. האם יש שם נקודה נוספת? ואם כן, איפה היא ואיך מגיעים אליה בדיוק? גם לבן זוגי אין מושג מה העניינים שם, וכל הנושא הזה תמיד בעייתי לי. ממש אשמח לתשובות, זה חשוב לי

01/04/2007 | 18:03 | מאת: שירה

שלום מיכל רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי הדגדגן, בין אם גירוי ישיר או עקיף. כדי להגיע לנקודת הג'י המפורסמת, שאמורה להוות את מרכז העונג בתוך הנרתיק, אפשר להכניס אצבע מספר סנטימטרים אל הנרתיק, ולהזיז את האצבע קדימה ואחורה (כמו בתנועת "בואי הנה" או משהו דומה). באופן כללי, אין מתכון מדוייק כיצד להגיע להנאה מקסימלית ביחסי המין. אי אפשר להעניק מרשם ובו הנחיות ברורות לגבי כמויות ומינונים.... מה שמומלץ לעשות הוא פשוט להגיע אל המיטה בראש פתוח ומוכן ליצירתיות. נסו, התנסו, בדקו מה נעים ומה לא, וכך תלמדו על גופכם באופן הכי טוב שאפשר. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו