גודל איבר המין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/03/2007 | 23:29 | מאת: דניאלה

שלום יש לי שאלה קצת מביכה... אני בתולה ולחבר שלי יש איבר גדול יחסית (לפי מה שהוא אומר, כי לי אין מושג בתחום) הוא אומר שבזיקפה זה מגיע ל-19 ס"מ (!!) האמת שזה די מלחיץ אותי, האם יש לי סיבה להילחץ מזה?! מה הוא עומק הנרתיק אליו הוא יכול חדור? (אם וכאשר אחשוב על לעשות את זה איתו). אני בקושי מסוגלת להחדיר לעצמי אצבע...אז איך עוברים את "הפעם הראשונה" בשלום? תודה מראש על תשובתך

01/04/2007 | 17:58 | מאת: שירה

שלום דניאלה בן זוגך אכן התברך באיבר מין גדול יחסית בזמן זקפה. הממוצע כפי הנראה "עומד" על 15-13 (תלוי באיזה אתר אינטרנט את בודקת). על כל פנים, אין לך כל סיבה לדאגה. העובדה שאיבר מינו מגיע לאורך של 19 ס"מ בזקפה עדיין לא אומרת שבזמן יחסי המין הוא צריך להחדיר את כל איבר מינו עד ה"סוף" אל נרתיקך. ממילא, רוב הרגישות של הפין ממוקמת בראשו של איבר המין, כך שמבחינת ההנאה של הגבר - לא מאד עקרוני להחדיר את הפין לכל אורכו. הנרתיק שלך ארוך מספיק, ובזמן גירוי מיני הוא גם מתגמש בהתאם לצורך כך שאת יכולה להסיר דאגה מלבך לגבי קיום היחסים. יחד עם זאת, עקב חששותייך מה שהייתי מציעה לך לעשות זה ללמוד להכיר את נרתיקך לפני שאתם מקיימים יחסים. נסי לשבת מול מראה קטנה כשרגליך מפושקות, פתחי את שפתי הנרתיק בעזרת אצבעותייך והביטי פנימה. נסי להכניס אצבע אחת (הרטיבי אותה ברוק או במים כדי שההחדרה תהיה קלה יותר) ובדקי מה התחושה. את אותו התהליך אני ממליצה לך לתרגל גם עם חברך, כאשר הוא מכניס את אצבעו לתוכך. עשו זאת לפני שאתם מקיימים יחסי מין מלאים, על מנת שתוכלי להרגיע את חששותייך ותדעי שאין לך שום בעיה להכיל אותו בתוך הנרתיק שלך. וכמובן, חשוב להזכיר לדאוג לאמצעי מניעה בטרם מתחילים לקיים יחסים. כל טוב שירה

01/04/2007 | 21:42 | מאת: דניאלה

קודם כל תודה תשובתך המהירה. לגבי הקטע שאמרת שבזמן קיום יחסים לא "צריך" להחדיר את כל איבר המין, את זה גם חבר שלי אמר לי כשהצגתי בפניו את החששות שלי... לגבי מה שהצעת לנסות את החדרת האצבע גם עשינו והצלחנו להחדיר אצבע אחת כמעט עד סופה... מה השלב הבא? כל כך לא נעים לי לשאול כי מסתבר לי שלא רק לי אין ניסיון וידע במין אלא גם לחבר שלי אין ממש ניסיון מיני או ידע בתחום... (הוא אומר שעשה את זה רק פעם אחת ושקיבל מחמאות ממנה על הגודל, אני לעומת זאת אמרתי לו שאני לא בטוחה שזה כל כך יתרון ושזה די מלחיץ אותי ...) וזה מה שעושה אותי עוד יותר לחוצה וחסרת ביטחון בעיניין...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו