קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/03/2007 | 22:02 | מאת: לילי

אני וחבר שלי בני 18 שנינו בלי ניסיון עשיר במיוחד, עוד לא הגענו לחדירה מלאה אף פעם, זה נורא נורא כואב לי, גם עם וזלין וגם לא משנה עד כמה אני משוחחרת, זה כואב. ניסינו כמה תנוחות ופשוט הכל כואב. בקיצור אני ממש לא יודעת מה לעשות.. אשמח לתשובות וטיפים.. תודה. (:

31/03/2007 | 21:23 | מאת: רוני

היה טוב אם היית ניגשת לרופאת נשים להתאמת אמצעי הגנה + בדיקת רופא שהכל כשורה

01/04/2007 | 17:40 | מאת: שירה

שלום לילי אני מצטרפת להמלצתו של רוני. במקרה של הופעת כאבים בניסיון חדירה, הצעד הראשון הוא לפנות לרופא/ת הנשים על מנת לבצע בדיקה שתשלול גורם גופני לכאבים. על סמך ממצאי הבדיקה תוכלי להמשיך בבירור. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו