מין אנאלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/03/2007 | 20:04 | מאת: shuli

אני ובן זוגי החלטנו לנסות מין אנאלי, יש לי קצת חששות מהנושא עקב כאבים שחוויתי בניסיונות עבר... במהלך ניסיון החדירה ישנה תחושה לא נעימה....יש איזשהם טיפים להצלחה בניסוי הבא???? (למעט חומרי סיכה, יש איזשהם הכנות נוספות, תנוחות מועדפות)??

31/03/2007 | 21:22 | מאת: רוני

מין אנאלי מהווה נקודת גרוי והנאה נוספת ביחסי מין, יש כאלו שמתאים להם ויש כאלו שלא, הכל מקובל, אין נורמלי ולא נורמלי, חשוב שיהיה התאמה הסכמה והנאה של שני בני הזוג. קנדום מומלץ בגלל העברת מחלות מין, שזה נכון גם במין וגינאלי, לא קשור לחיידקים שנמצאים ברקטום. במין אנלי יש מין אנאלי, כפי שיכול לרמז שמו - הוא מין לכל דבר. לכן גם כאן יש חובה להשתמש באמצעי הגנה מפני מחלות מין. מכיוון שסכנה של כניסה להריון נמוכה, מדובר רק על סכנות של מחלות המועברות במגע מיני ולכן קונדום הוא אמצעי המניעה היעיל ביותר הוא קונדום באופן כללי, לגבי מין אנאלי - אסור לקיים יחסים אנאליים ואז לעבור ליחסים ואגינליים. אין בעיה לעשות את המסלול ההפוך (ואגינאלי ואז אנאלי).

01/04/2007 | 17:34 | מאת: שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו