האים אני בהריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/03/2007 | 13:05 | מאת: לילי

היי. ב 23.3 קיימי יחסי מין לא מוגנים 16 שעות אחרכך לקחתי פוסטינור 2 . ב26.3 יומים אחרי שקיימתי יחסי מין לא מוגנים(ואחרי שלקחתי את הכדור) התחלתי להרגיש גודש בחזה ובחילות ובטן נפוחה . ב 1.4 אני אמורה לקבל וסת (שבוע ויומים אחרי שקימתי יחסי מין לא מוגנים) מה הסיכוים שאני בהריון למרות שלקחתי פוסטינור 2 ווסת אני צריכה לקבל ב 1.4 ?

29/03/2007 | 16:40 | מאת: שירה

10/04/2007 | 16:02 | מאת: לילי

הסיכוי שלך אפסי משום ששבוע לפני מחזור או אחרי מחזור אינך יכולה להיכנס להריון אל תחששי המחזור יגיע!

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו