בעיה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/03/2007 | 10:42 | מאת: נופר

יש לי מס' בעיות. אני בתחילת שנות ה-20 לחיי עם ניסיון מיני עשיר. אני נמצאת בקשר מאוד רציני ואוהב עם גבר מדהים שיש לו מעט ניסיון מיני. הבעיה היא שאחרי שהוא גומר בפעם הראשונה אחרי 2 דקות ,בפעם השניה לוקח לו שעות ארוכות ומייגעות עד שהוא מגיע לגמירה וזה גורם לי לחשוב שאולי הוא לא נימשך אלי מספיק ואני לא ממש מרגישה משוחררת איתו בגלל החוסר ניסיון שיש לו ואני מרגישה שאין לי חשק לעשות כלום. מפה יש לי יובש בנרתיק מה שגורם לו לחשוב שהוא לא מספיק טוב בשבילי. הוא מאוד פתוח לתנוחות חדשות למרות שאני תמיד למטה בתנוחה המשעממת לבד בסקס ושאני לא ממש איתו באקט וזה די העליב.אני לא רגילה שיש לי בעיות במיטה במיוחד לא מהסוג הזה איך אני משתחררת ויוצאת מהקליפה שלי? יש לציין ששנינו תחת המון לחץ ביום יום. תודה על כל תגובה שתבוא

29/03/2007 | 16:51 | מאת: שירה

שלום נופר למרות שאת מגדירה את עצמך כבעלת נסיון מיני עשיר, אני סבורה שאולי יש עדיין מקום רב להעשרת עולמך בתחום זה. ואני מתכוונת בעיקר לשני דברים שעלו מדברייך: הראשון, העובדה שאת מקשרת בין משך הזמן שלוקח לבן זוגך להגיע לאורגזמה (בקיום יחסי מין שניים) עם משיכתו אליך. אין כל קשר בין השניים, נקודה. אין לי מושג מה גילו של הגבר, אין לי מושג מה כושרו הגופני ואין לי שום פרט עליו למעשה, אבל כל גבר שונה כשם שכל אישה מיוחדת במינה. יש גברים שיוכלו לתפקד שלוש וארבע פעמים ברצף, אבל מרבית הגברים יזדקקו להפסקה מסויימת בין הפעם הראשונה לשניה (ולא בטוח שתהיה שלישית), וברוב המקרים יקח זמן רב יותר כדי להגיע לאורגזמה בפעם השניה. הנושא השני שעולה מדברייך הוא המשפט: "הוא מאוד פתוח לתנוחות חדשות למרות שאני תמיד למטה בתנוחה המשעממת לבד בסקס..." אני לא מצליחה להבין את הניגוד בין אדם שמאד פתוח לתנוחות חדשות ובכל זאת את תמיד מוצאת את עצמך למטה בתנוחה המשעממת... אז כיצד מתבטאת הפתיחות של שניכם במין, לגבי תנוחות חדשות ??... בעיקר, מה שעולה מתוך הטקסט שלך בעיניי היא חוסר תקשורת בסיסית בין שניכם, וחבל. יש לך דברים שמעיקים עליך ואת לא אומרת לו, יש לך דברים שהיית רוצה שייעשו אחרת ואת לא משתפת אותו אלא מתמודדת לבד (ולמטה) עם התסכול. לא פשוט יותר למצוא את הרגע הנכון ולדבר בפתיחות על הנושא ? או לשלב דיבורים עם מעשים (רמז דק: אלא אם כן את ממוסמרת למיטה, מה בעצם מונע ממך לשנות תנוחה בעצמך ולהביא את עצמך למקום שבו את רוצה להיות...?) בקיצור - תקשורת פתוחה, וקצת יותר אסרטיביות (עדינה) כדי לגרום לדברים לקרות כפי שמתאים לך. בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו