אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/03/2007 | 20:15 | מאת: ציפור

אני בת 20. עקב עלייה מוגזמת במשקל ותקיעתו בגלל גלולות (התחלתי עם יסמין עברתי למיקרודיול) עשיתי הפסקה שנכון להיום היא חודשיים כדי להיווכח שאכן הגלולות הן הבעיה. אני מאוד חוששת לחזור כי משקל אצלי הוא נושא רגיש (הפרעת אכילה) ואין מצב שאעשה ''ניסוי וטעייה'' שוב עד שאמצא את הגלולה הנכונה אם יש כזאת. בכל אופן קראתי על הטבעת, מאמר של פרופ' דניאל זיידמן פה באתר. רציתי לדעת האם היא מתאימה לגילי, מה ההשלכות של ההורמונים והאם זה נכון שלא מומלץ להשתמש בה לפני שילדתי. מאוד אודה לתשובה.

28/03/2007 | 23:20 | מאת: שירה

שלום ציפור הפורום אינו עוסק ביעוץ לאמצעי מניעה. ממליצה לך לפנות לרופא/ת הנשים שלך בשאלה זו. למידע כללי - גלולות למניעת הריון אינן גורמות בהכרח לעליה במשקל. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו