נרתיק יבש

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/03/2007 | 16:30 | מאת: רונית

שלום! אני בת 28 ויוצאת עם בן זוגי כ-5 חודשים יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי , הנרתיק שלי יבש מאוד ולוקח הרבה זמן עד שאני מרגישה רטובה וזה לפעמים לא קורה בכלל. אני משתמשת בג'ל שקניתי בסופר פארם שקצת עוזר אבל זה הורס את כל הספונטניות וגם קצת פוגע בתחושה. אני יודעת שיש בנות שהנרתיק שלהן לח כל הזמן הן לא חייבות גירוי כלשהו כדי לעורר אותן. למה אצלי זה לא ככה? אני חייבת לציין שאני משתמשת בגלולות כבר 7 שנים ואני יודעת שיש קשר כלשהו. אני לא יודעת כבר מה לעשות כי קורה הרבה פעמים שיש לי חשק אבל הגוף כאילו "לא רוצה" מה עושים? מחכה לעזרה דחופה! רונית

29/03/2007 | 16:54 | מאת: שירה

שלום רונית עליך להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך בתור צעד ראשון. אם את טוענת שהנרתיק שלך מאד יבש כל החודש, בעיניי רצוי שרופא מקצועי יבחן את הענין ויחווה דעתו. באופן כללי, הנרתיק לא אמור להיות "יבש" אבל כמעט כל אישה זקוקה לגירוי כלשהו (משחק מקדים) לפני קיום היחסים, אחרת החדירה לא נעימה או צורבת. הג'ל אכן יעיל כתוספת לחות, ולדעתי הוא לא אמור בהכרח לפגום בספונטניות אם תשמרי אותו בהישג יד, זה לוקח מספר שניות בלבד כדי למרוח קצת ג'ל - את לא אמורה להמשיך ולמרוח מספר פעמים תוך כדי כך שזו לא תהיה הפרעה מתמשכת. גשי לרופא/ה ובדקי קודם כל האם יש גורם רפואי לעניין היובש. בהצלחה שירה

22/04/2007 | 22:30 | מאת: מיטל

תנסי להפסיק עם הגלולות גם אצלי היה ככה הייתי לוקחת גלולות והחשקה המיני היהי יורד.. תנסי להפסיק תיראי איך את מרגישה עם זה..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו