מה עושי םמחוסר רטיבות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/03/2007 | 22:20 | מאת: נטע

שלום רב אני ובו זוגי זה עתה התחתנו וכעת התחלנו לקיים יחסי מין ללא קונדום במשך שנתיים לא הרגשתי בכאב וכעת במהלך החדירה אני מרגישה יבשה לכן ברצוני לשאול א) כיצד זה יתכן שכן בהתחלה אני רטובה מאוד ורק כשמגיעים לחדירה אני יבשה ואז כואב לשנינו ב) מה אפשר לעשות בנידון? מרחנו וזלין ואז החדירה הייתה קלה יותר אך האם זה לא מסוכן והאם יש דרך טבעית יותר שלא יכאב? תודה רבה אשמח לקבל מענה

26/03/2007 | 08:12 | מאת: רוני

הדרך הנכונה לסכך את הנרתיק הינו באמצעות ג'ל על בסיס מים (KY GEL) הדומה במרקמו לנוזלי גוף וזלין לא מתאים לסיכוך מאחר והוא אוטם את הריריות שבנרתיק. מציע לכם להרבות במשחק המקדים ולהעזר במגע אוראלי דבר שיגביר את הרטיבות בנרתיק בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו