בעיה...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/03/2007 | 22:06 | מאת: זוהר

שלום אציתי שתעני לי באיזה בעייה אני נמצאת... חבר שלי מהנה אותי באיבר מיני בעזרת האצבע ולאחר כמה זמ יש לי תחושה שכאילו עוד שנייה יוצא לי פיפי... מה זה אומר?

26/03/2007 | 08:15 | מאת: רוני

מניח שאת חווה את המרגשה טרום אורגזמה אל תעצרי בשלב הזה המשיכי ותגיעי לאורגזמה. שום שתן לא ידלוף לך.... מציע לך להכיר את גופך והתחושות המיניות בעזרת בנזוגך בהצלחה

26/03/2007 | 19:39 | מאת: שירה

שלום זוהר אני מניחה שתוך כדי הגירוי הידני, בן זוגך מגרה גם את אזור פי השופכה ומכאן מגיעה התחושה שאת צריכה להשתין. כדי להרגיע את חששותייך, לכי לשירותים לפני המגע המיני ורוקני את שלפוחית השתן שלך. כך תהיי חופשיה ליהנות באופן נטול דאגות. ערב טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו