מין אנלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/03/2007 | 19:49 | מאת: XX

שלום, למרות המבוכה הגדולה, ברצוני לשאול שאלה: לראשונה קיימתי עם בעלי יחסים אנלים (אנו בשנות ה-30, נשואים כ-7 שנים) יחסי המין התחילו באנלי (ללא קונדום), והסתיימו בוגינלי. לפני קיום הוגינלי, בעלי שטף את איבר מינו כפעמיים במים וסבון והטיל את מיימיו (עשה פיפי) ורק אז וללא קונדום בוצעה החדירה הוגינלית. האם יש סיכון לי או לבעלי בהעברת החיידקים למרות השטיפה? איך הזיהום בא לידי ביטוי? מרוב החששות אני די מצטערת שניסינו, למרות שלא כאב לי....

26/03/2007 | 08:18 | מאת: רוני

אין לך צורך להיות במצב של חששות כך שבעצם את לא נהינת ממין ספונטני. עשיתם כל משצריך על מנת לשמור על היגיינה מירבית הסירי חשש מלבך ותהני....

26/03/2007 | 22:13 | מאת: XX

אני רוצה לדעת מבחינה בריאות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו