חתונה ווסת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/03/2007 | 12:02 | מאת: מורן

אני משתמשת בגלולות למניעת הריון כבר מעל שנה, ובשעה טובה החלטנו להתחתן חאריך החתונה שלי נופל בימי המחזור שלי. השאלה שלי היא: אם אני ממשיכה לנטול גלולות (גם לאחר סיום החפיסה) על מנת לאחר את הופעת המחזור (בשבועיים) האם הדבר עלול לגרום נזק לפוריות? תודה ואשמח לתשובה מהירה....

26/03/2007 | 10:02 | מאת: אחלה שם יש לך ...כן אפשר לקחת גם אני

26/03/2007 | 10:05 | מאת: מורן

26/03/2007 | 19:35 | מאת: שירה

אפשר בהחלט לדחות את הופעת המחזור על ידי לקיחה רצופה של שתי חפיסות גלולות, אין כל סיבה שזה יפגום בפוריות העתידית שלך. כאמור, התייעצי קודם עם רופא/ת הנשים שמכירה אותך אישית. מזל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו