לא יודעת אם זאת בעיה???

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/03/2007 | 15:45 | מאת: צוף

אני בת 24 ואני מקיימת עם בן זוגי יחסי מין כבר 7 שנים אני עדיין מרגישה כאבים חזקים מאוד בזמן יחסי המין במיוחד בבטן עשיתי בדיקות (כלליות) אצל רופא הנשים שלי והכל יצא תקין האם זה נורמלי???

24/03/2007 | 13:42 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום צוף! יחסי מין לא צריכים להיות מלווים בכאבים, ובוודאי לא כאבים חזקים. עליך להתיעץ ולהבדק אצל רופא נשים המתמחה בתחום. לעתים התשובה של הרופא ש"הכל בסדר" - אך זה רק אומר שהאנטומיה תקינה. הגוף שלנו מורכב מהרבה יותר מהאנטומיה שלה. תתעקשי עד שימצא פתרון - מגיע לך יחסי מין ללא כאבים! בהצלחה, ד"ר הופמן

26/03/2007 | 00:44 | מאת: studentit le refua...

tishali et ha rofe shelah al vestibulitis ze ribui shel koltanei keev ba nartik...lo yodat ma lesaper meever rak yodat me mekor reshon she zo tofaa nefoza she goremet le keevim be zman kiyum yahasei min hashuv she tishali et ha rofe im ze vestibulitis haznaha tavi le hitdarderut

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו