אוננות ומיגרנה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/03/2007 | 23:48 | מאת: גליה

אני בת 30, עדיין לא קיימתי יחסי מין אבל ניסיתי לאונן עם רוקט פוקט וקיבלתי כאב ראש מאוד חזק לאחר מספר דקות. מעין דפיקות חזקות בראש שלא אפשרו לי להמשיך. זה קרה לי פעמיים. אני מפחדת להמשיך ולנסות שוב מאחר ואני בטוחה שיש קשר בין הדברים. האם זו תופעה מוכרת. האם ניתן לעשות משהו? אציין כי ההשםעה מאוד מהירה עלי ואני נהניית מהגירוי החיצוני למרות שנמתחים לי ואפילו נתפסים שרירים מסוימים. אשמח לקבל תשובה מה ניתן לעשות.

23/03/2007 | 08:57 | מאת: שירה

שלום גליה זו שאלה שעליך להפנות לרופא המשפחה/רופא הנשים שלך. יתכן שהגירוי מהיר מדי עבורך, דווקא משום שהוא ישיר ומקומי מאד. עלול להיות קשר בין ריגוש מיני ובין כאבי ראש, זה דומה מאד להופעתם של כאבי ראש בזמן (או לאחר) מאמץ גופני גדול, הגורם להעלאת לחץ הדם והדופק. התייעצי עם רופאך, ובינתיים אולי תנסי לאונן באמצעות ידייך ולא עם עזרים נוספים ? שבת שלום שירה

24/03/2007 | 12:15 | מאת: רוני

יש קשר בין סיפוק מיני לכאבי ראש כתוצאה מפעימות לב מואצות ולחץ דם האם מצב זה קורה לך רק עם המכשיר או גם בפעילות של אוננות ידנית?

26/10/2007 | 00:56 | מאת: אני

אני בת 15 ויש לי בעיה...כשאני מאוננת אז באמצע קצת לפני שאני גומרת אני מרגישה מין כאב כזה באזור הנרתיק כמו התקבצות שריר. יש לי את התופעה הזאת כשאני רואה דברים שקשורים למין אז אני מתחילה שוב להרגיש כאבים והתכווצויות שריר. אני לא שמעתי או קראתי שאמור להיות כאב או התכווצות שריר וזה גורם לי להרגיש שמשהו לא בסדר איתי ואני לא מסוגלת להגיד את זה להורים שלי או בכלל לאמא שלי כי זה מביך אותי להגיד לה שאני מאוננת. מה אני אמורה לעשות?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו