אדמומיות בפתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/03/2007 | 16:19 | מאת: בר

שלום ד"ר, מיום שישי שעבר אני סובלת מאדמומיות בפתח הנרתיק המלווה בכאב (בנגיעה בלבד). לא חוויתי גירודים עזים, ההפרשות תקינות (למעט סמיכות במידה מועטה מאוד וגוון מעט שונה). מיום שלישי התחלתי להשתמש באגיסטן וי + אגיסטן קרם בפתח הנרתיק. אך גם אתמול וגם היום (בשעות הבוקר) הטבליה יצאה החוצה והתפוררה מחוץ לנרתיק (ישנתי איתה בערך 4~5 שעות). אין שיפור במצב האדמומיות (הכאב יותר טוב קצת) מאז שזה התחיל. יש לציין שאני מחדירה את הטבליה עמוק ככל הניתן (כמעט לכל אורך מתקן ההחדרה). מה עליי לעשות? האם להמשיך עם הוי? להמשיך עם הקרם? תודה רבה.

22/03/2007 | 16:21 | מאת: איריס

הגיוני שתפני לרופא שלך. קשה להאמין שאפשר לתת המלצות רפואיות דרך הפורום במקרה כזה. תרגישי טוב, איריס

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו