גלולות וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/03/2007 | 22:03 | מאת: נועה

ערב טוב ד"ר, אני משתמשת בגלולות למניעת הריון מזה כ-4 חודשים. אני סובלת מכאבי ווסת נוראיים לכן הגיניקולוג מחליף לי את הגלולות, כדי למצוא את האחת שתקל עלי מהכאבים. בחודש וחצי האחרון אני סובלת מכאבי ראש נוראיים. שאלתי היא: האם יש קשר בין שימוש בגלולות נגד הריון לכאבי ראש כל יום משעות הערב המוקדמות? תודה רבה על העזרה, לילה טוב, נועה

22/03/2007 | 16:19 | מאת: איריס

השאלה שלך לא קשורה למיניות האשה. אם כאבי הראש הנוראיים החלו בעקבות נטילת גלולה חדשה, אז הגיוני לחשוב שיתכן ויש קשר. בכל מקרה חשוב להתייעץ עם הרופא, רופא הנשים וגם עם רופא המשפחה, מכיוון שאולי זה כלל לא קשור לגלולות. בכל אופן, כאשר יש כאבי ראש נוראיים, במשך חודש וחצי, כפי שאת מתארת, אין מה לחכות לתשובה באינטרנט .... אלא להתייעץ עם רופא לא וירטואלי. איריס

24/03/2007 | 13:45 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

מסכים עם איריס, אבל בוודאי שאת צריכה להפסיק עם הגלולות לאלתר. תפגשי עם רופא המשפחה שלך לגבי כאבי הראש, ובינתיים תשתמשי באמצעי מניעה חילופי. לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו