גלולות, חשוב!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/03/2007 | 07:21 | מאת: אפרת

אני נוטלת גלולות למניעת הריון מזה כשנה , כמו כן אני שומרת על שבעה ימים מזמן הווסת עד קיוםיחסים. השבוע פספסתי גלולה אחת אך הפעם הבאה בה אני אמורה לקיים יחסים היא בעוד שבוע. ברצוני לדעת מה מידת הסיכון באי נטילת הגלולה ומה עליי לעשות. אמצעי מניעה אחרים לא ממש יעזרו במקרה זה..

22/03/2007 | 17:30 | מאת: איריס

אפרת, ברור והגיוני שפיספוס גלולה יכולה לשבש את מידת הבטחון במניעת הריון. אבל עד כמה זה משמעותי , זו שאלה שצריך להפנות לרופא נשים וכאן בפורום אין כזה ..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו