צריבה בנרתיק לאחר השפיכה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/02/2005 | 12:02 | מאת: לא נעים לי.....

שלום רב, אני בת 38 לאחר 2 לידות (קיסרי) האחרונה לפני שנה בערך. לפני חצי שנה שמתי התקן תוך-ריחמי (ללא הגלולה) רגיל ופשוט, הכל היה בסדר למעט דימומים קשים במחזור הראשון והשני להתקן אבל עבר בשלום. בחודשים האחרונים אני מרגישה צריבה חזקה לאחר השפיכה של בן-זוגי. האם יש לזה קשר להתקן? בדר"כ הכל בסדר, אין לי הפרשות מוזרות וכו'... ואין לי גם כאבים בזמן קיום יחסי מין, רק לאחר השפיכה של בעלי שורף לי כל כך שאני "מעיפה" אותו החוצה. יש לזה קשר לזרע? ולמה זה שונה מפעם, אף פעם לא היתה לי שום בעיה כזו או אחרת.......

05/03/2005 | 02:14 | מאת: צביה ברלינסקי

יש אפשרות שבעיקבות הלידות וההתקן יש שינוי במידת החומציות של הנרתיק, יכול להיות מצב של דלקת או פיטריה שמגיבה למידת החומציות או בסיסיות של הזרע. כדאי ללכת לרופא נשים ולבדוק את מצב הנרתיק, ואת מידת חומציותו. צביה מנחת מעגלי מיניות נשית

03/09/2006 | 12:39 | מאת: סיון 22

אני וחברי אינם מקיימים יחסי מין מלאים,ואיננו בקיאים בנושא, רציתי לדעת האם אפשר להיכנס להריון כאשר שנינו ערומים ויש חדירה אבל ממש בקצה (לא מלאה)הוא גומר בחוץ?האם יכול לקרות מצב שבחדירה לא מלאה הוא שפך טיפה מהנוזל (לא בזמן גמירה)וכך אני אכנס להריון?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו