כאבים בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/03/2007 | 20:50 | מאת: מיכל

בהמשך לשאלתי ולתשובתך בן זוגי הוא קבוע כבר במשך 4 שנים בעבר יחסי המין שלנו היו טובים מאוד לפני שנה היה לי חשש לזיהום באגן וקיבלתי טיפול תרופתי ואחר זמן קצר מאוד החלו הכאבים הם ישנם גם ללא יחסי מין אבל הכאבים הם בלתי ניסבלים בזמן יחסי המין בתודה מראש

22/03/2007 | 19:43 | מאת: שירה

שלום מיכל מכיוון שאת מציינת שהכאבים החלו לאחר הדלקת באגן, אני חושבת שהגיוני שתפני את שאלתך לפורום העוסק בגינקולוגיה או לשקול פגישה פרטית אצל מומחה לגינקולוגיה בשר ודם (להבדיל ממומחה באינטרנט). בהצלחה במציאת הפתרון שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו