כאבים בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/03/2007 | 16:48 | מאת: מיכל

שלום מזה מספר חודשים שאני סובלת מכאבים חזקים מאוד בזמן קיום יחסים בעיקר לאחר מספר בדיקות של אולטרסאוד ובדיקת דם וצואר הרחם הרופא לא הבחין בשום דבר חריג הכל תקין אבל הכאבים עדין ממשיכים באותה כמות בתודה מראש

20/03/2007 | 18:36 | מאת: שירה

שלום מיכל שאלתך חסרה פרטים רבים שהם הכרחיים למתן תשובה. איני יודעת האם בעבר קיימת יחסים ללא כאבים, האם קרה משהו שאת זוכרת שקדם להופעת הכאבים (טיפול תרופתי כלשהו, חוויה רגשית שעברת וכן הלאה), האם יש לך בן זוג קבוע וכיצד את נהנית מקיום היחסים באופן כללי ללא קשר לחדירה. אם תרצי להרחיב בשאלות אלה, אשמח להתייחס. ערב נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו