פצעים לאחר הגילוח

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/03/2007 | 13:49 | מאת: אני

אתמול גילחתי לראשונה את השערות במפשעה... עכשיו אני חושבת שאני הולכת למות מרוב הכאבים! יש לי מ-ל-א פצעים ואני ממש לא יודעת מה לעשות! זה מאוד שורף לי.. השאלות שלי הן: -האם ישנה דרך שבה אוכל להעביר את הכאב? -האם זה כל הזמן יהיה ככה או שרק בהתחלה? -אם אני אוריד בתכשיר "ויט" זה באמת יוריד לי? אמרו לי שהפעם הראשונה זה כן יוריד אבל אחרי הפעם הראשונה זה כבר לא יוריד יותר... תודה מראש, אני

20/03/2007 | 18:39 | מאת: שירה

שלום מציעה לך לפנות לפורום העוסק בהסרת שיער, ובאופן כללי אולי כדאי להיעזר בפעמים הבאות בקוסמטיקאית מקצועית המספקת את השירות הזה ? כך תימנעי מכאבים ומתופעות לוואי לא נעימות אחרות. ערב טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו