גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/03/2007 | 16:18 | מאת: דניאלה

אני לוקחת גלולות למניעת היריון מזה מספר חודשים. כרגע אני נמצאת בשבוע הפסקה שהתחיל היום(יום ראשון-אתמול -הייתה הגלולה האחרונה בחפיסה). שאלתי היא אם אני אקיים היום או מחר יחסי מין ללא קונדום ההשפעה של הגלולות עדיין תהיה אפקטיבית או שאני צריכה גם לבקש מבן-זוגי לשים קונדום. תודה

20/03/2007 | 18:40 | מאת: שירה

שלום דניאלה הגלולות מספקות הגנה מקסימלית (כלל שניתן) מפני הריון במשך כל ימי החודש, דהיינו: גם במשך שבעת הימים בהם את בהפסקה. זאת כמובן, בהנחה שאת לוקחת אותן בדיוק כנדרש ולא "מדלגת" על אף אחת. ערב טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו