האם תופעת לוואי של נטילת גלולות היא ירידה בחשק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/03/2007 | 16:56 | מאת: תהילה

המיני? האם יש כזו תופעה? האם הגלולה מרסילון ידועה ככזו? תודה רבה ושבוע טוב

18/03/2007 | 18:35 | מאת: רוני

כן, ידוע ירידה בחשק המיני בעקבות נטילת גלולות למניעת הריון גשי לרופא נשים להתאמת גלולות אחרות

20/03/2007 | 18:54 | מאת: שירה

ערב טוב תהילה יש נשים המדווחות על ירידה בחשק המיני בעקבות שימוש בגלולות למניעת הריון. אחרות דווקא מדווחות על ההיפך הגמור ויש גם נשים שלא חשות שום שינוי, לכאן או לכאן. אם את חוששת שאצלך חלה ירידה בחשק המיני בעקבות נטילת הגלולות, גשי לרופא/ת שלך ומצאו ביחד גלולה מסוג שונה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו