כאבים בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/03/2007 | 16:49 | מאת: נועה

ב3 ימים האחרונים התקשנו בקיום יחסים. ביום הראשון לא הצליחה החדירה, למחרת ניסינו שוב והיה מאוד קשה והצלחנו אך היו לי כאבים בזמן קיום היחסים וכך שוב ביום השלישי. הכאב היה כמו שפשוף וצריבה לא נעימים. האם זה בגלל הקושי בחדירה? זו הפעם הראשונה שזה קורה...

18/03/2007 | 18:37 | מאת: רוני

לא ברור אם זו פעם ראשונה שאת מקיימת יחסי מין אם כן אזי יתכן מאוד שבפעמים הראשונות זה יכאב יותר נסי להשתמש בג'ל סיכוך על בסיס מים בכל מקרה כדאי להגיע לחדירה כשאת רטובה ממשחק מקדים בהצלחה

20/03/2007 | 18:43 | מאת: שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו