לשירה, הסבר נוסף לשאלתי..:-)

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/03/2007 | 14:09 | מאת: סיגל

שירה שלום, אנסה להסביר את עצמי שוב... אני בחורה בת 20, בתולה. בזמן האחרון אני חשה מגורה באיזור האינטימי- כאילו אני ממש צריכה לקיים יחסים. זה מפריע לי כי זה פתאום מגיע, בלי שאני חושבת על מחשבות מסוג זה לפני כן, וזה מפריע לתפקוד שלי- זה קורה סתם באמצע שיעור וכו'. 1) האם התחושה נורמאלית? 2) ומה אפשר לעשות? מקווה שהפעם הצלחתי להסביר את עצמי... אודה לתשובה!! יום טוב:-)

18/03/2007 | 18:40 | מאת: רוני

1. תחושה נורמלית עם עיתוי אולי גרוע 2. לממש את רצון גופך עם בנזוג או לבד 3. ישנם עליות וירידות מעצם פעילות ההורמונאלית ובנוסף חשק מיני גדל כתוצאה מאי מימוש פנטזיות מיניות

18/03/2007 | 19:01 | מאת: סיגל

קודם כל תודה רבה על תשובתך. רק שאדע- ניתן לממש את רצון גופי לבד, ולהישאר בתולה? אם כן- איך? אני לא כ"כ מתמצאת... תודה רבה מראש ויום מצויין:-)

20/03/2007 | 18:51 | מאת: שירה

שלום סיגל אני חושבת שהרבה תלוי בגישה שלך לעניין ובאופן בו את בוחרת להתייחס לתחושות הטבעיות של גופך. אם את בוחרת לראות בכך "הפרעה" לתפקוד, הרי שמן הסתם זו תהיה התחושה שתלווה אותך. מצד שני, הרי זה לא באמת מפריע לתפקודך היומיומי. אף אחד מבחוץ לא רואה מה קורה בתוך הנרתיק שלך (חשבי לרגע על המצב מנקודת מבטו של גבר: לו היית גבר, והיתה לך זקפה פתאום באמצע הרצאה אותה את מעבירה מול עיניהם של קהל הצופים בך.... במצב מעין זה אני בהחלט יכולה להבין כיצד זה מפריע לתפקוד). אם מעולם לא אוננת, קרוב לוודאי שהגיע הזמן המתאים להתחיל, גם כדי ללמוד את גופך ולהכיר אותו מקרוב וגם כדי לפרוק את המתח המיני שמצטבר בך. הרגשות שלך טבעיים לגמרי, ואין סיבה שתראי בהם גורם מפריע. אם את מוצאת שאת חושבת על מין בצורה תכופה מדי שעלולה להתפרש כאובססיבית, זה כבר עניין אחר לגמרי ואופן הטיפול הוא כמובן שונה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו