הריון ממגע מיני חלקי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/03/2007 | 00:27 | מאת: בחורה

ברצוני לשאול מספר שאלות על הנושא הלא ברור, כפעילות 'ספונטאנית' ללא כוונה הדדית להגיע למגע מלא. כאמור הריון יכול להתרחש כאשר הגבר מוציא זרע. ואם שני בני הזוג לובשים בגדים האם יש חשש להריון, אם איברי המין צמודים דרך הבגדים? ואם הנוזל נגע בנרתיק דרך הבגדים, ניתן להרות?

18/03/2007 | 09:10 | מאת: רוני

הסיכוי להרות דרך בגדים קלוש ביותר אם אתם כבר משחקים בכאחלו צפו לכך שלפעמים מעשים אלו עלולים להיות לא נשלטים וכדאי להערך לאמצעי מניעה מתאימים

18/03/2007 | 21:41 | מאת: בחורה

קודם כל אני לא משחקת כאלה משחקים. אני סבורה שכל אישה צריכה לדעת מה הסכנות של הריון לא רצוי וכיצד מגיעים למצבים אלו. אני רוצה לדעת עד כמה זה מסוכן-תיאורטית. וגם לא הבנתי את התשובה. אם הגבר מוציא זרע, והזרע נוגע דרך הבגדים באזור האינטימי משום שבני הזוג צמודים האם אין סיכוי גבוה להרות? הייתי בטוחה שכן.

23/03/2007 | 01:29 | מאת: yagil

האים בזמן מחזור כשגומרים בתוך הנרתיק אישה יכולה להכנס להריון ???????????..

24/03/2007 | 13:52 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! לא ניתן להרות "בזמן מחזור" אלא רק בזמן ביוץ ( ויום לפני ויום אחרי ). אך יש דימום לפעמים בזמנים אחרים בחודש - ולא כל דמם נרתיקי מציין "מחזור". ככלל - אמצעי מניעה על פי "ימים בטוחים" כלל לא בטוח. לסיום - בדיחה... איך קוראים לאנשים שמשתמשים בשיטת הימים הבטוחים כאמצעי מניעה??? .... ...... ........ ...........הורים! לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו