המשתתף הקבוע שלכם- רוני ק.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/03/2007 | 19:17 | מאת: שיבא

שלום רב, בדרך כלל אינני נוהגת להשתתף בפורומים, אבל יוצא לי לעשות כן מידי פעם, ואף לעיתים רחוקות. ברצוני להודות למשתתף רוני ק. על התשובות החכמות שלו.... לפעמים לוקח זמן למנהלי הפורום להשיב תשובה ורוני אץ ומשיב לי על שאלותיי. תודה לו. שיבא.

18/03/2007 | 09:11 | מאת: רוני

תודה על הפירגון - עשית לי את היום

20/03/2007 | 19:09 | מאת: שירה

21/03/2007 | 08:34 | מאת: רוני

התרגשתי מהמחמאות שמקבל הפורום התשובות שלי אינן מקצועיות, אבל אני מאמין ומקווה שהן משקפות הגיון בריא וסבלנות רבה תוך הכרת המיניות מניסיון אישי ומקריאה האינפורמציה בספרות התמיכה שאני מקבל בפורום רק מחזקת את הרצון לחלוק את הידע עם המבקשים/ות לקבל תשובה מהירה ונכונה תודה חברים/ות ולשירה בפרט חג שמח ומהנה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו