לא מצליחה לגמור...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/03/2007 | 18:07 | מאת: קרין

שלום! אני בת 20, אני וחבר שלי שוכבים כבר קרוב ל- 3 חודשים (הוא הראשון שלי). הוא מנסה הכל כדי לגרום לי לגמור ואני מנסה להנחות אותו אבל אני פשוט לא מצליחה!! כבר לא כואב לי, ואני אפילו מצליחה להנות אבל אני לא לגמור!!! יש לציין שאני כן מצליחה לגמור לבד (עם זרם מים). מה אני יכולה לעשות? האם זה זמני, בגלל שזו הההתחלה? האם ההנאה תבוא מתישהו?

18/03/2007 | 11:43 | מאת: מלי

חמודה תשכבי על הבירכייםמעלן כשאברו חודר תחשבי שאת דוארת על סוס שהדגדגן שלך ישתפשף כשאת עלו הוא יתחמם ואז תרגישי מזה ליגמור

20/03/2007 | 19:16 | מאת: שירה

שלום קרין הבשורה הטובה היא שאת כן מצליחה להגיע לאורגזמה במקלחת. השלב הבא יהיה להעביר את השליטה לאצבעותייך (כך לא תהיי מחוייבת להיות רק בחדר האמבטיה), נסי לאונן ולהתנסות בתחושות השונות של מגע ידייך, על מנת לבחון מה נעים לך ומהי הדרך לאורגזמה מבחינתך. עם הזמן, עם התקדמות היחסים ביניכם, כאשר תוסיף ותעלה רמת הפתיחות בין שניכם, תוכלי להדגים לחברך בדיוק איזה סוג מגע מועדף עליך. אם אין לך רתיעה ממין אוראלי - נסו לשלב זאת בתוך יחסי המין שלכם. נשים רבות מגיעות לאורגזמה ממין אוראלי. הכי חשוב בעיניי לא להפוך את האורגזמה למטרה היחידה של היחסים המיניים. המטרה אמורה להיות אחת: הנאה. האורגזמה היא רק דרך אחת ליהנות, אבל יש אינספור דרכים אחרות ליהנות במהלך יחסי המין. מאד יתכן שדווקא כאשר תשתחררי מהרצון להגיע לאורגזמה, כאשר תניחי את המחשבות אודות האורגזמה בצד ופשוט תתמקדי בהנאה מהמגע של חברך - דווקא אז תופתעי כאשר האורגזמה "תתגנב" אליך ברגע בו לא תצפי לה... בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו