איבר מין כהה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/03/2007 | 16:18 | מאת: שני

שלום. רציתי לשאול לגבי שאלה שמאוד מטרידה אותי. אני צעירה (17) ועדין לא קיימתי יחסי מין. לאחרונה הורדתי שערות במפשעה וגיליתי שהצבע של הפות מאוד כהה. כמעט שחור וממש לא בצבע הטבעי שלי. אודה מאוד לתשובה, שני

16/03/2007 | 17:34 | מאת: שירה

שני שלום בהנחה שאת מדברת על צבע השפתיים הפנימיות (הקטנות), הרי שעל פי רוב הצבע שלהן כהה יותר מצבע העור של כפות ידייך למשל. אם תבחני את הצבע של פנים השפתיים בתוך הפה שלך (הפכי את השפה כלפי חוץ והביטי בצבע הפנימי שלה) תוכלי לראות שהצבע שונה וכהה יותר מאשר הצבע החיצוני של השפה. במידה ואת מדברת על שינוי צבע שהתרחש בזמן האחרון, הייתי מציעה לך לפנות לרופא/ת נשים כדי להעיף מבט ולהרגיע אותך. שבת שלום שירה

18/03/2007 | 11:45 | מאת: סגית

חמודה הצל כולן הוא כהה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו