כואב בחדירה ואני כן משתמשת בחומרי סיכוך..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/03/2007 | 10:03 | מאת: שלי

היי לכולם. אני לא מצליחה לקיים יחסי מין כי כואב לי ממש בזמן החדירה. אני בת 22 וגם משתמשת בחומר סיכה. אף פעם לא היה מצב שכל האיבר המין הגברי נכנס לתוכי כי פשוט מרוב כאב דחיתי את זה על הסף. בבקשה תעזרו לי אני ממש אובדת עיצות!!

16/03/2007 | 17:31 | מאת: שירה

שלום שלי הסיבות לכאבים בחדירה רבות ומגוונות. לא ניכנס כרגע לרשימה הארוכה כי אין טעם להקדים את המאוחר לדעתי, והצעד הראשון שאת צריכה לנקוט בו הוא לקבוע תור לרופא/ת הנשים שלך, על מנת לבצע בדיקה גופנית. הבדיקה נועדה לוודא שאין שום סיבה רפואית הגורמת לכאבים בזמן ניסיונות החדירה. אחרי האבחון של הרופא/ה, אפשר יהיה להמשיך הלאה ולבחון את הגורמים האפשריים לכאב. קודם כל - קבעי תור לרופא/ה. בהצלחה ושבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו