דחוף מאוד מאוד בבקשה תעזרו לי....

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/03/2007 | 19:45 | מאת: גלית.

שלום. אני בת 18 קיימתי יחסי מין לא נטילת גלולות למניעת היריון אומנם בן זוגי השתמש בקונדום. בכל מקרה המחזור מאחר לי כבר ב-3 ימים ואני נורא מפחדת שאולי אני בהיריון. קניתי את הערכה לבדיקת היריון ויצאה תשובה שלילית. ביקרתי אצל רופא נשים שגם הוא עשה בדיקה אך אמר לי שעליי לחכות לאיחור של עד 10 ימים על מנת להבחין אם אכן מדובר בהיריון... מה עליי לעשות לחכות 10 ימים? הרי זה נורא קשה.. החוסר וודאות הזאת קשה לי... האם יש משהו שאני יכולה לעשות בימים אלו ממש על מנת לקבל תשובה החלטית ואמינה... אשמח לקבל תשובה מהירה תודה!

16/03/2007 | 17:29 | מאת: שירה

שלום גלית אני משערת שההמתנה קשה אבל כפי הנראה אין ברירה אלא לעבור את ששת הימים הנותרים על מנת לדעת בוודאות. אם השתמשתם בקונדום באופן הנכון, סביר להניח שאינך בהריון. את יכולה לבצע בדיקת הריון ביתית נוספת (התוצאות אמנם לא מדוייקות במאה אחוזים, אבל בהנחה שאת מבצעת שתי בדיקות ושתיהן יוצאות שליליות, אולי בכל זאת זה מעיד על נטייה שלילית, לפחות על פי ההגיון הסביר). את יכולה לגשת לקופת חולים ולבצע בדיקת דם לגילוי הריון, אני משערת שזאת היתה כוונתו של רופא הנשים שלך. בהנחה שביום ראשון כבר יהיה לך איחור של 6 ימים, לעניות דעתי זה מספיק זמן כדי שהתוצאה תבוא לידי ביטוי בבדיקת דם. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו