שאלה מביכה:-)

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/03/2007 | 15:34 | מאת: סיגל

שלום, אני בחורה בת 20, בתולה. בזמן האחרון אני חשה "פתיחה" באיזור האנטימי לעיתים תכופות. כאילו אני ממש צריכה חדירה... זה מפריע לי כי זה פתאום מגיע, בלי שאני חושבת על מחשבות מסוג זה לפני כן, וזה מפריע לתפקוד שלי- זה קורה סתם באמצע שיעור וכו'. 1) האם התחושה נורמאלית? 2) ומה אפשר לעשות? אודה לתשובה!! יום טוב:-)

16/03/2007 | 17:25 | מאת: שירה

שלום סיגל קראתי את שאלתך מספר פעמים ולא הצלחתי להבין את כוונתך, מצטערת. אם תוכלי להסביר למה את בדיוק מתכוונת, אולי אוכל להשיב לך ביתר קלות. שבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו