בעלי עדין מדי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/03/2007 | 12:27 | מאת: סיוון

הי\ אני בת 24 בעלי בן 37 נשואים חצי שנה לפני נישואין לא קיימנו יחסי מין ולא התמזמזנו כי אנחנו דתיים התחתנו מרצון ולא בשידוך (למרות שאנחנו דתיים אני מאוד פתוחה ואין לי שום בעיה להגיד לו מה אני רוצה בסקס ואם יש בעיה בלי ביקורת מנסה להגיד בעדינות.. הבעיה שבעלי מנשק רק עם השפתיים ולא עם הלשון החיבוק שלו עדין מידי וממש ממעיט בדיבורים יפים וסקסיים בזמן הסקס (כמו את מתוקה את מושכת אותי בא לי עלייך וכו..)הוא מעוניין שאגמור בסקס ואני לא מצליחה ואפילו לא מתקרבת לזה אך לבד אני תמיד מצליחה באוננות. הוא לא כ"כ משקיע במשחק מקדים ולרוב אני מבקשת ממנו שלא יגמור מהר או סיבוב שני והוא פשוט לא יכול . אני דיברתי איתו על הדברים הנ"ל בקושי השתנה משהו . גם איכות הסקס וגם הכמות לא מספקים אותי מה לעשות? אני לעומת זאת עושה כל מה שהוא מבקש במיטה .בא לי סקס סוער חושני לוהט לפעמים אני מרגישה שאני שוכבת עם בחורה ולא גבר (רק מהחדירה אני מרגישה בגבריות) HELP

16/03/2007 | 17:17 | מאת: שירה

שלום סיוון איני יודעת האם שניכם חסרי ניסיון מיני (ציינת שאתם מהמגזר הדתי) אבל בין אם היו לו התנסויות מיניות לפנייך ובין אם לאו, השורה התחתונה היא שנדרשת "עבודה" כדי ללמוד האחד את השניה. מין הוא סוג של שפה, של תקשורת, ובדיוק כשם שאינך נולדת עם יכולת לדבר אלא עליך ללמוד את האותיות, את המלים ואת מיומנות הדיבור - כך צריך ללמוד ולתרגל את התקשורת המינית בין שניכם. את אומרת שהבעת בפניו את רצונותייך ביחסי המין ובכל זאת שום דבר לא השתנה. תגידי שוב, ושוב פעם, ותגידי בצורה מפורשת יותר, ואם צריך אז תקחי את כף היד שלו ותניחי אותה באזורים של גופך בהם את מעוניינת שידו תלטף אותך. אם את מצליחה להגיע לאורגזמה באוננות זה נפלא, כי זה אומר שעכשיו מה שצריך לעשות זה "להעתיק" את הטכניקה הזו אל המיטה הזוגית שלכם כאשר בן זוגך מבצע את הגירוי במקום כף היד שלך. הראי לו בדיוק איזה סוג של מגע גורם לך הנאה, אין לו אפשרות לנחש. מאד חבל שתישארי עם תחושות התסכול הללו, שניכם צעירים ויש ביכולתכם ליהנות מחיי מין שיספקו את שניכם במידה רבה. התחילי לדבר על הנושא בפתיחות, הדגימי לו במפורש מה רצונך ואני בטוחה שתוך זמן קצר תבחיני בשיפור. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו