מחיצה בנרתיק-בבקשה תשובה!!!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/03/2007 | 20:03 | מאת: עירית

לפני מספר שנים התלוננתי אצל רופא נשים שקשה לי בעת קיום יחסי מין בנרתיק,כאילו משהו חוסם חדירה של בני הזוג. הרופא טען שאני כנראה צרה ואז לאחר מספר שנים "פתאום" טען שקיימת אצלי מחיצה בנרתיק(מה שכנראה מצר את הנרתיק ומקשה טוטלית על יחסי המין). האם התופכעה קיימת? שכיחה? מה אפשר לעשות עם זה?

13/03/2007 | 01:03 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! התופעה לא נדירה, ולעתים "נעלמת" או נקרעת במהלך קיום יחסי מין. אם לא, ניתן לעבור ניתוח קטן ופשוט להסיר את המחיצה. אני ממליץ לך לשאול את רופא הנשים שלך, וגם לקבל חוות דעת שניה אצל רופא נשים נוסף (כמובן לאחר בדיקה - ולא באמצעות האינטרנט) לבריאות! ד"ר הופמן

14/03/2007 | 02:00 | מאת: אישה

שלום אני בת 19 ועשיתי ניתוח כזה בעצמי. זה ניתוח ממש פשוט והחלמה מלאה תוך שבועיים. כלומר אחרי שבועיים כבר קיימתי יחסי מין ללא כאבים.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו