שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/03/2007 | 23:36 | מאת: ליהי

יש לי חבר כבר שנה וחודשיים. עד שאנחנו מתראים זה קורה לעיתים רחוקות כי הוא בצבא. שאלתי היא כזו, בזמן היחיסים הוא מאוד מגורה וקורה פעמים רבות שהוא גומר עוד לפני החדירה. ברור לשנינו שזה מהתרגשות.הדבר גורם לו ולי כמובן לשיבוש ביחיסים ועוגמת נפש רבה. אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתך על שאלתי. ליהי

12/03/2007 | 07:56 | מאת: רוני

אכן בשעת גירוי יתכן פז"מ. (פליטת זרע מוקדמת) מניח שבגילכם ניתן לבצע מקצה שיפורים באקט נוסף...

12/03/2007 | 11:38 | מאת: ליהי

אשמח אם תוכל לפרט.או להסבירמה זה נקרא אקט נוסף. אילו שיפורים אפשר לבצע וכו... שוב תודה רבה ליהי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו