פרולקטין והגדלת חזה?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/03/2007 | 01:37 | מאת: מישל

שלום ולילה טוב לאחרונה שמעתי על הורמון שנקרא פרולקטין שמסייע בהגדלת החזה בשיטה טבעית ללא צורך בניתוח פלסטי. אשמח לשמוע מה תופעות הלוואי של ההורמון והאם יש אמת בדבר?

07/03/2007 | 09:24 | מאת: אביבה

מישל, לא שמעתי על שיטה טבעית כזו, אבל רופא המו מחה להורמונים הוא אנדוקרינולוג. ויש פורום כזה באתר, ואפשר לשאול שם. ("בעיות הורמונליות ...) של מרכז רפואי רמב"ם

07/03/2007 | 18:47 | מאת: שירה

שלום מישל פרולקטין הוא הורמון שקיים באופן טבעי בגוף, ורמתו עולה בזמן מצבי לחץ, בזמן השינה ובעיקר - בתקופת ההנקה לאחר הלידה. עליה ברמת ההורמון עשויה להתרחש גם כתוצאה מנטילת תרופות מסויימות. רמות גבוהות של פרולקטין *אינן* מומלצות כיוון שיש להן תופעות לוואי. אחת מתופעות הלוואי הוא גודש בחזה והופעת חלב (גם לנשים שאינן מניקות), ושיבוש המחזור החודשי. מעולם לא שמעתי על העלאה מכוונת של הורמון הפרולקטין על מנת ליצור חזה גדוש ונפוח יותר. זה נשמע לי חסר כל הגיון ואף מסוכן. השיטה היחידה להגדלת החזה היא שיטה כירורגית, כלומר - ניתוח. אם זה רצונך, התייעצי בפורום ניתוחים פלסטיים ואני בטוחה שישמחו לסייע לך. בהצלחה שירה

30/06/2009 | 12:21 | מאת: רוז

וניתוחים פלסטים זה מסוכן יותר מכל דבר שאפשר רק לעלות על הדעת.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו