גלולות..שאלה..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/03/2007 | 14:36 | מאת: שם בדוי

אוקיי הבנתי שיש גלולות נגד כאבי מחזור..האם אלא אותם הגלולות למניעת היריון?? היא אמרה שזה 3 כדורים שונים , היא לוקחת כדור אחד כל יום במשך 20+ ימים ואז מנוחה של איזה 8 ימים.. ואז אחרי המנוחה היא ממשיכה אותו דבר 20+ ימים ו8 מנוחה וככה חוזר על עצמו.. האם זה אותם הכדורים למניעת היריון..??

06/03/2007 | 15:13 | מאת: שירה

אני חוששת שההודעה שלך קצת בלבלה אותי. מי זה "היא אמרה" ועל איזה גלולות היא דיברה...? גלולות למניעת הריון (ברוב הסוגים מדובר על 21 גלולות לחפיסה, ושבוע הפסקה, וחוזר חלילה) אינן מיועדות במקור להפחתת כאבי מחזור, אבל הן בהחלט עשויות לגרום למחזור להפוך קל יותר: הדימום פוחת וכך גם הכאבים. אם את מחפשת כדורים להקלת כאבי מחזור, קיימות בשוק מגוון תרופות המיועדות למטרה זו, אין צורך להתחיל להשתמש בגלולות למניעת הריון רק בשל כך. מצד שני, אם רופא/ת הנשים שלך הוא זה שהמליץ לך על שימוש כזה, יתכן שהיתה לו סיבה רפואית טובה. בהצלחה שירה

06/03/2007 | 16:16 | מאת: שם בדוי

אני גבר.. קיימתי יחסי מין עם מישהי , והיא אמרה לי שהיא לוקחת כדורים נגד כאבי מחזור\הסדרת מחזור.. רציתי לדעת עם כדורים אלא מונעים גם היריון(היא אמרה שהיא כמעט בטוחה שכן)??

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו