יחסי מין ומחזור.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/03/2007 | 22:59 | מאת: דנה

שלום. כאשר בחורה בגיל 17 מקיימת יחסי מין ביום הראשון של הווסת שלה (כאשר הדימום הוא רב) והגבר גמר בחוץ, יש סיכוי להיריון וצריך לקחת פוסטינור או שאין סיבה לדאגה? תודה, דנה.

04/03/2007 | 07:56 | מאת: רוני

אין לך כל סיבה לדאגה. אבל בכל מקרה חייבת להיות מודעת לסכנות כאשר את לא במחזור.

06/03/2007 | 15:10 | מאת: שירה

שלום דנה קיום יחסים במחזור אינו אמצעי מניעה. הסיכוי להיכנס להריון בזמן מחזור הוא אמנם קלוש מאד, אבל למה לקחת אותו בכלל ? רק להבהרה: אני כמובן לא מדברת על מחזור שמגיע במשך השבוע של הפסקת הגלולות (בהנחה שאת נוטלת גלולות כאמצעי מניעה באופן קבוע לפי ההוראות). אם הגעתם לשלב בו אתם מקיימים יחסים עם או בלי חדירה מלאה, קחו אחריות משותפת והחליטו על אמצעי מניעה מתאים. מחזור א י נ ו משמש כאמצעי מניעה. כל טוב שירה

09/03/2007 | 01:56 | מאת: שימרית

אני לוקחת גלולות כבר שנה, ואני מרגישה שיש לי שינויים קיצוניים במצבי הרוח.. אני לא יודעת מה לעשות..דיברתי עם הרופאה והיא אמרה להחליף גלולות..חבר שלי חושב שאני כבר מטורפת עם ההתנהגות שלי..קשה לי..איך אני מתמודדת עם המצב עד שהגלולות האחרות יתחילו להשפיע..? (לטובה אני מקווה)

11/03/2007 | 07:57 | מאת: רוני

בהחלט גלולות יכולות לגרום לכל התופעות שהזכרת אם התופעות לא עוברות לאחר ההחלפה מניח שעליך לגשת לאיבחון הורמונאלי ו

23/03/2007 | 14:33 | מאת: שרון

איך את מסוגלת לקיים יחסים במחזור? את בטח ךא יודעת שזה אסור בתכלית האיסור ושמחזור זה דבר טמא היכול לגרום לגבר דבר נורא

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו