דחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/03/2007 | 21:32 | מאת: דואגת מאוד

שלום. חייבת בבקשה עזרה דחוף. בבדיקת זרע נמצאה לבעלי צפיפות 5 מליון ל 1 מ"ל ונפח של 2 מ"ל. מה הסכוי שזה נגרם נקודתית ממחלת שפעת עם חום ומה הסכוי שניתן יהא להרבות את זרעו על מנת שלא נצטרך לעבור ייסורים בדמות הזרעות וטיפולים. בבקשה עזור לי אני ממש סובלת מדאגה וחרדה עצומות.

01/03/2007 | 22:13 | מאת: שירה

ערב טוב לך אני מבינה שאת דואגת, אבל שימי לב שאת מפנה את השאלה שלך לפורום שעוסק במיניות האישה, וגם אם נשתדל מאד לא נצליח למצוא קשר בין שני הנושאים. ממליצה לך לחפש פורומים העוסקים בפוריות הגבר, וכמובן שיהיה לכם בהצלחה. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו