גיל המעבר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/02/2007 | 17:19 | מאת: יעל

אני בת 50 ו-6 חדשים ולהערכתי סובלת מתסמיני גיל המעבר. שאלתי היא- כמה זמן עלי לסבול תקופה זו, ואיך אדע שהתקופה על כל התסמינים שלה חלפה?

28/02/2007 | 23:55 | מאת: אביבה

יעל, תופעות גיל המעבר - יש מיעוט של נשים שלא סובלות כלל, יש מיעוט שסובלות עד סוף חייהן, ורוב הנשים סובלות במשך חודשים אחדים ועד שנים אחדות. כך שזה אישי, וקשה לנבא כמה זמן תסבלי.. בכל אופן, חשוב מאד להיות במעקב סדיר אצל רופא נשים ולוודא שאכן מה שאת סובלת אלו אכן תופעות המתאימות לגיל המעבר

06/03/2007 | 15:00 | מאת: שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו