ירידה בעוצמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/02/2007 | 22:22 | מאת: טליה

רוברט ושירה שלום רב , הנני בחורה בת 28 שנהגה להיות פעילה מינית פרט לחצי השנה האחרונה שבה הפסקתי גם לאונן . מאחר ויצרתי קשר זוגי חדש התחדשה גם פעילותי , אך לצערי הרב אינני מרגישה כל גירוי על אף ההשקעה הניכרת מצידו של בן זוגי , דבר שבעבר היה מספק . דבר נוסף הוא שבדקתי את העיניין עם עצמי וכשהגעתי לפורקן העוצמתיות היתה נמוכה ביותר . השינוי שחל בי בארבעה חודשים האחרונים הוא שהפסקתי לעשן והתחלתי לעסוק בספורט קרוב ל 6 פעמים בשבוע . האם יש קשר ? מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם ? תודה מראש טליה

06/03/2007 | 14:56 | מאת: שירה

שלום טליה מתנצלת שלא יכולתי להגיב לשאלתך קודם, המחשב שלי היה חולה. קיים קשר אפשרי בין עיסוק מרובה בפעילות ספורטיבית ובין ירידה בדחף המיני, לא אצל כולם כמובן אבל זו אפשרות. כדי לדעת האם זה המקרה אצלך, אולי תנסי לרדת קצת במינון הפעילות הספורטיבית ? (למשל, במקום 6 פעמים בשבוע תנסי אולי 4). במידה ולא חל שינוי אחר בחייך במהלך החודשים האלה (תרופות שהתחלת לקחת, מצב נפשי מתוח מכרגיל וכו'), שווה לבדוק את נושא הספורט. אם אינך חשה שיפור, ממליצה לך לפנות לרופא הנשים שלך ולהתייעץ איתו. כל טוב שירה

16/03/2007 | 16:32 | מאת: דיוד

לטליה, אני לא יודע בוודאות אם מערכת מין גבר ואשה מושפעות במידה זהה, אצלי למשל הפסקתי לעשן במכה אחת, עשנתי כ-25 סגריות -30 ליום קודם, ומזה חודשיים שאני לא מעשן אני מגורה בצורה רבה יותר מאשר קודם, יכול להיות שיש לכך השפעה על הפסקת העישון כי מלבד זה לא השתנה כלום גם לא באורח חיים שלי.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו