שאלה מביכה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/02/2007 | 13:53 | מאת: גיתית

כבר קרה מספר פעמים, לאחר סיום קיום היחסים עם בן זוגי, שברגע שאיבר מינו יוצא מהנרתיק, נשמע "רעש" לא נעים מאזור הנרתיק. הרעש אינו בשליטתי, וזה כאילו שמשתחרר אוויר משם... האם זו תופעה שיכולה לקרות? מה פשרה?

26/02/2007 | 18:56 | מאת: שירה

שלום גיתית אם תכניסי אצבע אל תוך הפה שלך ותשלפי אותה במהירות יתכן מאד שיישמע רעש כמו של פקק שיוצא מתוך בקבוק. האם הרעש מביך אותך ? האם הוא גורם לך להרגיש לא נעים ? בדיוק באותה המידה, אין כל סיבה לחוש לא נעים כאשר משתחרר אוויר מהנרתיק עם יציאת איבר המין של בן הזוג מתוכו. לא מדובר בגזים מפי הטבעת (שגם איתם, אגב, אפשר להסתדר וזה עלול לקרות, אף אחד עוד לא מת מזה.... אני חושבת) אלא פשוט באוויר שמשתחרר בגלל החדירה והיציאה של הפין. לעניות דעתי, גישה הומוריסטית הופכת את החיים באופן כללי לנעימים יותר. התייחסי אל העניין בהומור, ואל תייחסי לזה משמעות כבדה מדי. המשיכי ליהנות מחיי המין שלך וכל טוב, שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו