חוסר ענין במין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/02/2007 | 13:24 | מאת: אחת מיני רבים

הי בת חמישים פלוס.ובדרך כלל יחסי מין תקינים.תסמונת הגיל וכל מה שמתלוה אליו.בעיקר חוסר הענין במין, די מעיק עלי .אני לא לוקחת אסטרוגנים .נם מסיבה בריאותית .וגם שאני חוששת מתופעות הלואי.ובכל זאת ,האם יש פתרונות נוספים מלבד כדורים ? ובכלל האם בגילאים האלה ניתן להנות ממין כמו בצעירותנו . יתכן והבעיה אצלי נובעת מחשיבה מוטעית שהמין בגיל הזה הוא פסה וצריך לחיות עם זה. לגברים כמובן אין בעיה. אשמח לקבל תגובות /המלצות לטיפול וכו'

21/02/2007 | 14:47 | מאת: רוני

את מחזיקה בדעה קדומה גם נשים/גברים בגיל העמידה יש חיי מין סוערים הכל תלוי במחשבה ובטיב הגירוי ובהחלט בכל הקשור בבריאות ראי מאמרים מצורפים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2873421,00.html http://www.beok.msn.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=141 http://www.ifeel.co.il/page/1917

23/02/2007 | 18:15 | מאת: שירה

שלום לך אחת מני רבים (או אחת מני רבות ?) למעט פתרונות הורמונליים לתסמיני גיל המעבר, אני אישית לא בקיאה בדרכים אחרות להילחם בתופעות המציקות אבל אני בטוחה שאם תפני לפורומים העוסקים ברפואה משלימה תוכלי לקבל שלל עצות טובות ששווה לנסותן. אין ספק שהתפיסה שמין הוא נחלתם הבלעדית של ה"צעירים" היא תפיסה מוטעית בעיקרה. אישה בת חמישים בעידן הנוכחי, אינה מבוגרת כפי שהיתה אישה בת חמישים לפני מאה שנים. עם תוחלת החיים שהתארכה להפליא, ועם איכות החיים המאפיינת את הזמנים המודרניים שלנו, אין שום סיבה שאישה *צעירה* בת חמישים לא תוכל ליהנות מחיי מין עשירים ומספקים. אגב, בניגוד לדברייך, גם גברים רבים מושפעים מגיל המעבר שלהם, וגם בקרבם יש בהחלט דיווחים על ירידה בדחף המיני. במידה ורופא הנשים שלך מסכים שאסור לך ליטול טיפול תרופתי, ממליצה לך לנסות את הרפואה המשלימה לסוגיה. בהצלחה וכל טוב שירה

08/03/2007 | 17:02 | מאת: RUGI GUOR

BHBGGGGGG

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו