כאבים בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/02/2007 | 00:44 | מאת: מילי

בעלי ואני נשואים מזה 7 שנים ויש בינינו יחסים מעולים, לפני שילדתי תדירות קיום היחסים בינינו היתה גבוהה, ברמה של פעם עד פעמיים ביום, כשהיוזמה היתה גם באה ממני. מאז שילדתי, אני סובלת בזמן קיום יחסי המין (למרות השימוש בחומר סיכוך) וגם לפעמים לאחר יום - יש לי מעין הפרשה חומה על הפד. וכתוצאה מכך גם ירד לי החשק לקיום יחסי המין.(כתוצאה מכך אני גם לא יוזמת יותר ) הייתי אצל הרופא בבדיקה שיגרתית והכול תקין, ואין אני יודעת מה עוד לנסות לעשות בנידון. בעלי מאוד מנסה להבין אותי בנושא,אבל אני מרגישה אשמה בכך שאני מונעת ממנו יחסי מין בתדירות שהיה לנו.מה אפשר לעשות בנידון?

19/02/2007 | 20:54 | מאת: שירה

שלום מילי לא ציינת כמה זמן חלף מאז הלידה. לעתים חולפים מספר חודשים (עד שנה) בטרם ההורמונים חוזרים לתקנם והגוף שב אל מצבו הקודם. במידה ופרק הזמן שחלף מאז הלידה ארוך מהאמור, אני מאד ממליצה לך לפנות לרופא הנשים שלך ולשוחח איתו בפתיחות על הנושא. יתכן שהוא ימליץ על פנייה לסקסולוג, יתכן שיהיה לו פתרון אחר. בינתיים, על מנת לא לפגום באינטימיות בינך ובין בן זוגך, נסי להרבות במחוות של קירבה שלאו דווקא קשורות בקיום יחסים מיניים: חיבוקים, נשיקות, ליטופים וכן הלאה. כל אלה הם מרכיבים של אינטימיות שהיא הכרחית במערכת זוגית, ולעתים כאשר יחסי המין נעלמים - נעלמים ביחד איתם גם המרכיבים האלה, וחבל. בהצלחה שירה

13/03/2007 | 18:55 | מאת: ציפי

יש לי הרבה הפרשות לבנות במיוחד לפני קיום יחסי מין ובזמן קיום יחסי מין. האם זה תקין?האם זה כתוצאה מגירוי מיני ?

13/03/2007 | 19:01 | מאת: ציפי

לפני ובזמן קיום יחסי מין יש לי הפרשות לבנות האם זה תקין?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו